KÖPVILLKOR2018-02-16T09:11:29+00:00

KÖPVILLKOR & INFO

Köpvillkor
I priserna ingår 25% moms.

Leverans
Vi har en leveranstid på ca 14 dagar efter mottagen beställning (Online Exclusive plaggen).

Leveranser i Sverige:
Inom Sverige levererar vi våra paket som varubrev via Postnord. Får varan inte plats i din brevlåda får du en avi och kommer att få hämta ut varan från ditt närmsta ombud.

Reklamation
Forever Us garanterar att varje försändelse är i gott skick innan vi levererar den till dig. Skulle varan trots detta vara trasig eller felaktig när den anländer, kontakta oss.

Sekretess
I samband med registrering och beställning så uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, e-post, telefonnummer och personnummer. Detta innebär att du godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

Personuppgiftshantering

De parter som tar del av era personuppgifter är Forever Us. Uppgifterna delas inte ut till någon tredjepart från Forever Us, bortsett från de fall då det är en service gentemot dig (såsom att arrangera leverans av order till dig).

Forever Us för reglerna enlighet med gällande lagstiftning, (1998:204), samt EU-direktivet 95/46/EC.

Betalningssätt
– Kort: Du kan välja att betala med ditt VISA, AMEX eller Mastercard kort.

Pay Pal
Betalar du via PayPal så kan du antigen betala via kontot som du har hos dem eller göra en direktbetalning via ditt kort. De tar emot VISA och MASTERCARD.

Kontakt
Du är alltid välkommen att maila eller ringa oss om du har frågor.
hi@foreverus.se